Kumbara Kutum Nedir?

Her Gün internet haberlerini ve ya gündem haberlerini Takip Ediyorsanız internetten Para Kazanmanın Yolları Haberlerini Görüyor ve Okuyoruz... Bugüne kadar Pek Çok Yerlerde Bir Web Sitesi Açıp Ayda Birkaç Yüz Dolar Para Kazanmış İnsanlarla Karşılaşmış Olabilirsiniz. Tam da Burada Akıllara ''Madem ki internetten para Kazanabiliyoruz, Neden kimse internetten para kazanmak için uğraşmıyor, Tarzında Bir Soru Gelmiş olabilir Aklınıza. Cevabı Çok Basit. Milyonlarca insan, Web'i (interneti) kullanarak nasıl para kazanabiliriz kanaati ile zamanının büyük bir bölümünü internette inceleme veya araştırma yaparak geçirmektedir. Bulduğu veya hoşuna gittiği yöntemleri de derhal uygulamaya çalışır. Fakat ne yazık ki bu tekniklerin ve yöntemlerin % 99’u büyük bir hüsranla son bulur. Ya kaybolan vakit onu hiç düşünüyor muyuz ? Sizlere burada anlatmak istediğimiz durum şu; biz 2005 senesinden bu yana “İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR” sorusuna cevap aradık. Bu arada çok teknik yöntemler denedik. Fakat hepsinin sonu hayal kırıklıkları ile bitti. Peki ya bu teknikler Nelerdi ;




E-posta OKUYARAK PARA KAZANMAK :  Ayda 10-20 E-Posta gelir ve okursunuz ve okuduğunuz e- posta sayısına göre puan toplarsınız bu puanlar karşılığındaki parayı alırsınız.Fakat elinize paranız uzun seneler sonra geçmektedir. Çünkü kazanılan puanlar çok azdır.



KİM KAZANDI PEKİ : Sizi üye yapmış olan internet(web) sitesinin sahipleri ya da ortakları.

KİM KAYBETTİ PEKİ : Yine Siz ve sizin gibi üyeler kaybetti. 

Kısacası özetlersek HEP KAYBEDEN bizler değil miyiz? Peki bunun doğru bir yolu yok mu ?
Var kuşkusuz. İster gerçek hayat da olsun ister sanal alemde olsun İNTERNETTEN PARA KAZANMAK istiyorsanız ya TİCARET yapacaksınız ya da bu ticarete ARACILIK yani komisyonculuk yapacaksınız.

İşte İNTERNETTEN PARA KAZANMA tekniği budur.Ama Bu Ticareti de Yapabilmek amacıyla Ne Olursa Olsun En Az 5,000,00TL ile 15,000,00TL Gibi Bir Paraya İhtiyaç Vardır ve Döneminızın Tamamı Yine Bilgisayar Başında Geçirmek Şartıyla. Tecrübe Edinmek İçin de Sermayenizin çok yüksek Olması Gerekiyor. Kısaca özetleyecek Olursak HEP KAYBEDEN bizleriz.

İşte Bu sebeplerden dolayı Bizde Reklamlara Tıklama Yaptırarak Kazancımızın Büyük Kısmını Üyelerimize Dağıtarak İnsanlara İstedikleri Rakamı Verebiliriz Dedik ve Bu Yepyeni sistemi Siz Değerli Üyelerimize sunduk. Aylarca, senelerce puan biriktirmeye lüzum yok., Hangi ürünleri almalıyım fikrine kapılmak yok, -  Hangi ülkelerde hangi ürünler çok talep görüyor, - Hangi ürünlerin satış komisyonları yüksek, - Aldığım ürünleri hangi teknikleri kullanarak daha fazla satarım, gibi düşüncelerinizi sizin yerinize BİZ DÜŞÜNÜYORUZ ARTIK KAZANÇLARINIZIN hesaplarınıza yatırılmasını izleyerek ve yaşayarak hayatınızı sürdüreceksiniz... Risksiz Kazanç Ağı Olan KUMBARA KUTUM'a HOŞGELDİNİZ. ŞUNU UNUTMAYIN ARKADAŞLAR CESARET İNSANI EN YÜKSEKLERE TAŞIYAN TEK ETKENDİR. BURADA RİSK OLMADIĞI HALDE BAŞLANGIÇ YAPAMIYORSANIZ HAYATIN ACI YÜZÜYLE HEP KARŞI KARŞIYA KALACAKSINIZ. KAZANMAK İSTİYORSAN CESARETİNİZİ TOPLAYIN VE AİLEMİZE DAHİL OLUN. BOL KAZANÇLAR KUMBARA KUTUM AİLESİ.
Kumbara Sistemi:
Yatırım yapmak ve Gelir kazanmak isterseniz (Bizim Referansımızla kayıt olursanız ekibimizde yardımlaşabiliriz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İlk Kumbaramızı Aldık !

Kumbara Kutum Nasıl Çalışır ?

İlk Kumbara Kutumuzun Sonuçları